Pijat muka dengan sudu

Di mana-mana umur wanita mahu kelihatan lebih muda dari anda umur biologi. Untuk tujuan ini, dalam kehidupan wakil indah setengah manusia menggunakan yang paling tak terduga kaedah kosmetik. Menarik bukti yang mengesahkan fakta ini bisa berfungsi sebagai urutan muka dengan sudu di rumah – prosedur itu hari ini menikmati kejayaan yang luar biasa dengan wanita.

Pijat muka dengan sudu

Ini asal kaedah tidak memerlukan masa dan kos, tetapi memberikan hasil yang hebat. By the way, keindahan mendapati bahawa pengenalan teknik ini dalam program perkhidmatan boleh memperbaiki martabat mereka institusi. Untuk belajar teknik pijat dengan sudu adalah mudah. Oleh karena itu ia adalah perlu untuk berkenalan dengan teknik luar biasa, yang akan membantu untuk memelihara kesegaran dan ketegasan kulit bahkan pada usia Matang.

Pijat muka dengan sudu

Maju teknik pijat muka dengan sudu oleh terkenal jerman kecantikan Renee Koch. Seperti semua anak laki-laki, dia di zaman kanak-kanak sering jatuh ke atas, menghancurkan lutut saya. Untuk memudahkan anak keadaan dan untuk meredakan sakit, ibu selebriti digunakan untuk memar tempat-tempat biasa sudu. Dan, sesungguhnya, kaedah ini mudah bekerja – sakit segera surut dan bengkak hilang. Koh memutuskan ini buatan sendiri kaedah untuk digunakan dalam industri kecantikan. Aku harus mengatakan bahawa latihan pertama adalah sangat berjaya, dan kaedah luar biasa peremajaan mula dengan pantas mendapatkan popularitas.

Hari ini ia digunakan bukan hanya untuk meremajakan kulit, tetapi juga untuk memerangi selulit. By the way, sudu urutan yang ideal untuk sebuah rumah yang nyaman persekitaran.

Urut dengan menggunakan sendok

Sulit untuk mencari yang lebih mudah daripada yang urut. Untuk menguasai teknik anda di rumah. Ia adalah cukup untuk melihat video dengan terperinci arahan manipulasi. Bagaimanapun, prosedur yang diperlukan untuk menyediakan inventori – sudu biasa.

Pakar percaya bahawa hasilnya akan menjadi lebih menarik jika ada satu set sudu perak. Selepas semua, dari sekolah tentu ia dikenali bagaimana berguna ini berharga logam untuk kesihatan. Oleh karena itu, demi kecantikan, anda dapat menyumbangkan sejumlah besar uang dan membeli yang bagus sudu. Di samping itu untuk alat ini berguna, anda boleh membeli pati. Sudu urutan boleh tiga jenis:

Sudu urutan muka di rumah
 1. Sejuk peralatan. Ia akan memerlukan: ais air, beberapa sudu besar, minyak panas (apa-apa sayur-sayuran). Untuk menjaga suhu air yang dikehendaki, seharusnya berada di kapasitas untuk menambah beberapa ketulan ais.
 2. Kaedah panas. Wajib set untuk jenis prosedur: air panas, minyak yang sama dan hanya satu sudu.
 3. Kaedah gabungan melibatkan pertukaran yang digambarkan teknik. Dengan itu, untuk apa-apa prosedur yang kompleks akan mempunyai untuk menyediakan dua peralatan.

Tentu saja, untuk menilai sama ada ia membantu atau tidak urut dari salah satu bentuk atau yang lain, mungkin hanya selepas pengalaman praktikal. Selepas semua, setiap wanita adalah individu. Jadi untuk beberapa wanita akan maklumat, untuk contoh, pilihan pertama, sementara yang lain akan membantu untuk memperbaiki keadaan kulit adalah gabungan dari dua cara utama.

Sudu urutan muka: ulasan dan keputusan

Pijat muka dengan sudu ada di sensitif kain seluruh kompleks tindakan positif:

 • merangsang pinggiran peredaran;
 • menggalakkan mengeluarkan cecair berlebihan;
 • melicinkan kedutan pada kawasan yang paling terdedah – sekitar mata, di dahi, di kawasan segitiga nasolabial;
 • menyegarkan kulit;
 • menghapuskan "lebam" di bawah mata;
 • membantu betul jelas kontur wajah;
 • memperbaiki sifat elastik kulit.

Untuk review, jika setiap hari untuk menghabiskan hanya 10 minit untuk menjalankan prosedur yang berguna, perubahan yang tidak akan membuat sendiri menunggu. Hanya melihat sebelum dan setelah gambar dua minggu perjalanan urut dengan sudu, untuk memastikan ini teknik.

Untuk meningkatkan keputusan, gunakan sebagai dasar lemak semula jadi krim. Kosmetik produk yang dapat menggantikan minyak sayur-sayuran, seperti yang disebut di atas.

Sekarang, setelah meninjau ciri-ciri setiap individu jenis pijat dengan sudu , kau boleh mula belajar kaedah pelaksanaannya.

Sudu urutan muka

Sudu urutan muka di rumah

Urutan muka dengan sudu hangat: teknik

Itu adalah disarankan untuk bekerja di kawasan masalah wajah dan leher. Ini sangat berguna urut muka dengan sudu setelah 40 tahun karena di usia ini jelas nyata pada kulit perubahan yang berkaitan dengan usia: rangkaian kedutan, kedutan, penampilan dagu. Untuk melakukan urutan perlu untuk menyediakan 100 gram mentega (adalah lebih baik untuk mengambil zaitun produk), kemudian menambah 2-3 eter rose, lavender, mint atau apa-apa ekstrak herbal.

Selepas fasa persediaan boleh mula untuk melaksanakan prosedur:

 1. Sudu pertama mesti direndam dalam air panas panas.
 2. Maka cepat lap kering.
 3. Cembung bagian dari Peralatan makan adalah perlu untuk berendam dalam minyak-berdasarkan.
 4. Untuk pijat muka adalah disarankan di arah pergerakan arah jam. Pertama, terdedah kepada terkena dahi, kemudian pipi dan akhir sekali – tempat-tempat di mana ada tidak diinginkan kedutan.
 5. Hati-hati perlu melakukan urutan pergerakan di kawasan mata di mana ia adalah kulit yang sangat halus.
 6. Untuk menyelesaikan sesi adalah urutan leher, tidak lupa tentang cara halus untuk melakukan pergerakan.

Anda harus membayar perhatian untuk yang istimewa titik. Titik permulaan adalah antara kening. Jadi memulakan urutan muka dengan sudu panas harus dari kawasan ini. Ia adalah perlu untuk bergerak di sepanjang garis dahi ke kuil-kuil, mencapai kawasan pertumbuhan rambut.

Berikut yang penting: sayap hidung, bahagian atas telinga, dagu, telinga, dagu, dan sekali lagi, hanya untuk mempunyai bahagian bawah itu. Anda perlu untuk bergerak di digambarkan urutan. Semua manipulasi disarankan untuk menjadi berjalan sekali.

Panas sudu urutan merangsang aliran darah, yang menguatkan lapisan atas dermis. Dengan betul dan tetap memenuhi prosedur kulit untuk masa yang singkat untuk memperoleh beludru tekstur dan cahaya yang sihat.

Sejuk sudu urutan muka: urutan pelaksanaan

Ia dikenali yang sejuk mempunyai kesan positif pada kulit: merangsang aliran darah, mengetatkan liang, nada. Pada sifat-sifat ini berdasarkan urutan muka dengan sejuk sudu, yang mana-mana wanita boleh melakukan di rumah. Urutan manipulasi adalah dibagi ke peringkat berikut:

 1. Kau perlu benar-benar bersih kulit dari makeup, kemudian menggunakan pelembap.
 2. Berikutnya, kau akan baik-baik bertenang utama tambahan alat – sudu dalam jumlah dua unit.Untuk ini mereka pertama kali harus membasmi dan kemudian masukkan ke dalam mangkuk air es. Pakar mengesyorkan bertenang sudu dalam jisim halus ais.
 3. Apabila alat sejuk untuk beberapa saat yang harus digunakan untuk kelopak mata atas, dan kedua sendok ke bawah. Ini jangka pendek memberi kesan pada kawasan di sekitar mata akan membantu untuk menghilangkan gelap dan beg.
 4. Sejuk sudu dilakukan pada rawatan tradisional garis-garis, tapi pertama meja alat harus dicelup dalam minyak panas. Pada dasarnya, teknik pijat ini sama seperti ketika terdedah kepada panas sudu.
 5. Untuk pertama kali adalah sekitar dua menit. Kemudian harus harian meningkatkan tempoh manipulasi pada masa yang sama. Itu adalah, sepuluh hari kemudian, tempoh sesi harus yang sama untuk 10 minit. Jika teknik dilakukan dengan betul, selepas rawatan pertama muncul perasaan relaksasi otot-otot wajah.
Mudah dan cepat urut dari edema, di bawah mata

Yang penting! Jika sudu buruk slip pada permukaan kulit, harus meningkatkan jumlah oli.

Gabungan urutan muka dengan sudu: teknik dan keputusan

Pendekatan bersepadu selalu menghasilkan hasil yang lebih baik. Oleh itu, serentak sudu urutan muka dengan air panas dan sejuk membantu segera untuk menghilangkan seluruh array masalah. Menggabungkan dua teknik dalam satu prosedur membantu untuk membuang kedutan dan menghapuskan bawah lingkaran mata, melemaskan otot-otot dan meningkatkan ketegangan dermis.

Untuk tujuan ini yang paling sesuai Sudu perak. Tapi anda bisa menggunakan sudu biasa. Itu adalah disarankan untuk melakukan prosedur berbeza di pagi hari karena ia akan membantu untuk meredakan stres, dan ia akan meningkatkan tahap mood yang baik. Kemudian dalam suasana yang menyenangkan anda bisa pergi untuk bekerja dan bertanggungjawab dengan positif rakan-rakan.

Jadi, berbeza urutan muka sudu perak adalah tidak berbeza daripada kaedah sebelumnya teknik. Melakukan yang sama pergerakan mudah: menggosok, mengusap, menampar. Dalam kes ini, sudu bekerja sebagai tukang besi, karena ia menggunakan cembung bahagian instrumen. Jika kamu secara sistematis mengambil urutan dengan berselang-seli menggunakan panas dan sejuk sudu, kulit anda akan terlihat lebih muda, benar-benar di mata.

Sendok panas dan sejuk sifat

Panas meja item mempunyai kebolehan berikut:

 • membantu mengeluarkan dagu;
 • membuang "kaki" di sekitar mata;
 • mengetatkan kulit leher;
 • membantu untuk menyesuaikan kontur wajah;
 • membuang kendur tempat.

Banyak yang indah kebolehan dan yang sejuk "antipode", itu adalah sendok dengan es suhu. Sekali lagi saya ingin menekankan bahwa perak, perak mempunyai kelebihan tambahan:

 • mempunyai kesan menenangkan;
 • mengembalikan kulit yang sihat;
 • memberikan kulit beludru dan tekstur yang bagus matte;
 • kembali harta utama kulit muda – elastisitas.

Selain kualiti ini, sejuk produk perak membantu untuk berurusan dengan iritasi dan gatal-gatal, yang sering muncul setelah gigitan serangga.

Sudu

Rahsia combo urut

Sains telah membuktikan bahawa kesan berbeza suhu meremajakan kulit. Oleh itu, manipulasi panas dan sejuk benda logam seperti membangunkan sel-sel kulit. Mereka mula intensif aliran proses metabolik dan hasilnya, penampilan wanita perubahan yang lebih baik.

Banyak wanita yang mempunyai masa untuk keberkesanannya luar biasa jenis urutan, saya percaya bahawa yang digabungkan prosedur yang lebih baik. Sesungguhnya, di bawah pengaruh yang bertentangan suhu ekstrak tumbuhan dan krim cepat diserap melalui kulit. Setiap rawatan menerapkan dermis bahan-bahan berkhasiat, ia betul-betul juga.

Ringkasnya, ia masih perhatian yang lebih efektif dan prosedur yang berguna daripada urutan muka dengan sudu terhadap keriput, tidak wujud hari ini. Ia adalah benar-benar aman manipulasi, yang boleh dilakukan di rumah di mana-mana masa mudah. Ia tidak meninggalkan kesan sampingan, tidak dipaksa untuk menghabiskan uang untuk membeli peralatan yang mahal. Cukup untuk mempunyai beberapa sudu biasa untuk selalu terlihat sempurna.