Bantal kedutan pada wajah kecantikan dan kualiti tidur!

Kedutan yang lipatan yang muncul pada kulit kerana kehilangan kekuatan dan elastisitas epitelium. Juga, yang menyebabkan pelanggaran ini adalah beban tinggi pada jaringan otot.

bantal kedutan

Penuaan badan dan di bawah tindakan yang tidak menguntungkan faktor luar, kulit kehilangan kolagen, yang bertanggungjawab untuk kekenyalan epitelium, dan garis rambut asam, yang perlu untuk kekenyalan dermis. Akibatnya, terdapat tanda-tanda penuaan.

Peranan yang penting dalam penampilan kedutan adalah tidur. Lokasi yang tidak wajar kepala dan leher pada waktu malam risiko lipatan kulit meningkat. Untuk mengurangkan kemungkinan masalah, ia adalah perlu untuk menggunakan bantal khas.

Menyebabkan keriput

Pembentukan kedutan pada malam tidur mungkin disebabkan oleh faktor berikut:

 1. Tidur di sebelah anda. Jika anda terus-menerus tidur di sebelah anda, ada risiko kejadian kedutan dekat dengan kelompok lipatan. Ketika seseorang adalah berbohong di pipinya, kulitnya mencubit. Dia tidak bisa memiliki ketahanan normal, yang mana memimpin untuk pembentukan kedutan.
 2. Tidur pada perut. Dalam situasi ini di leher bergerak kulit. Dengan satu tangan, dia menjangkau dan lain-lain mampat.
 3. Tidur di belakang. Ini adalah sebuah pilihan yang baik yang menghapuskan hubungi muka dengan bantal. Pada akhirnya, ia tidak mengalami tekanan, yang membantu untuk mengelakkan penampilan kedutan.
 4. Bantal yang tinggi. Terlepas dari posisi badan bantal terlalu tinggi negatif menjejaskan keadaan kulit. Dagu hampir boleh menyentuh dada anda. Hasilnya, merosot keadaan kulit leher. Di kawasan ini pertama muncul. Dan mereka boleh berlaku bahkan pada usia muda.

Oleh itu, penampilan awal kedutan pada kulit mungkin disebabkan oleh pilihan yang salah bantal. Untuk menghindari masalah itu, ia adalah perlu untuk membeli khas ortopedik anda.

Tujuan bantal dari kedutan

Ini produk itu sesuai untuk semua orang, tidak kira umur kategori dan gender. Ia amat berguna untuk menggunakan bantal wanita 25-68 tahun. Dari usia ini tidak beransur-ansur memperlambat proses metabolik. Karena keperluan badan untuk berehat.

Kunci kelebihan khusus bantal krim kedutan harus termasuk:

 • kulit selalu tetap licin, terlepas dari posisi badan;
 • bantal memberi sokongan untuk tulang belakang serviks;
 • melancarkan peredaran darah di muka kawasan;
 • ia adalah mungkin untuk mengelakkan kedutan dan lipatan;
 • berkurangan bengkak.

Pengeluar ini bantal tuntutan yang mereka boleh menjadi masa yang agak lama. Melalui mereka menggunakan itu adalah mungkin untuk mengelakkan perlu melakukan suntikan Botox atau pembedahan wajah baru.

gambaran keseluruhan model moden

Gambaran keseluruhan model moden

Untuk mengekalkan kelancaran dan elastisitas epitelium, cukup kusyen terhadap umur. Itu model yang paling popular termasuk kos berikut:

 1. Sutera bantal. Ini pilihan boleh dipanggil benar-benar mewah. Bantal ini agak mahal. Bagaimanapun, ia punya banyak kelebihan. Kelebihan utama produk termasuk tinggi ketahanan dan ringan. Bantal ini telah hypoallergenic ciri-ciri, sama dengan kekenyalan dan mengekalkan sempurna bentuk. Di samping itu, produk menyerap air. Sutera model tidak baka hama dan berbahaya bakteria. Pengeluar produk tuntutan yang ia membantu mencegah pembentukan lipatan, yang selepas beberapa ketika transformirovalsya di kedutan.
 2. Bantal dengan sekam. Seperti produk tidak berkumpul hama. Ini adalah penting bagi orang-orang yang mengalami alergi atau memiliki kulit sensitif. Di samping itu, bantal mempunyai aroma yang menyenangkan. Dia mudah mengambil bentuk yang dikehendaki, menyesuaikan diri dengan lokasi kepala dan leher. Ia bernilai memandangkan soba badan kapal menyediakan mewah urut kepala dan leher. Ini akan meningkatkan kualiti tidur dan membantu mencegah kedutan.
 3. Bantal dengan cedar singkirkan. Kacang ini memiliki aroma yang segar memiliki terapeutik ciri-ciri. Karena tidur di atas bantal akan membantu untuk menenangkan sistem saraf. Di samping itu, produk yang mempunyai sifat hypoallergenic dan membantu untuk berhadapan dengan akibat dari tekanan. Ini jenis menyediakan bantal mewah urut kulit. Ini membantu mencegah pembentukan beg dan keriput di bawah mata.
 4. Bantal-transformer. Ini produk berbentuk seperti huruf N. reka bentuk Ini membantu untuk mengelakkan menyentuh sisi muka ke permukaan bantal. Ini memberi semacam terapung kesan. Kerana ini, ia adalah mungkin untuk mengelakkan pembentukan kedutan, serta untuk menghadapi ada lipatan kulit. Ciri-ciri tersendiri produk kehadiran di dalam kain tembaga benang. Kerana ini semasa tidur dikeluarkan ion Meads. Ia membantu untuk mengaktifkan sintesis kolagen, yang bertanggungjawab untuk kekenyalan epitelium.

Pilihan terbaik dianggap bantal ortopedik. Bagaimanapun, mereka harus memilih orang-orang yang mempunyai masalah dengan tulang belakang. Ia juga bernilai memandangkan reliance tidak harus menjadi sangat tinggi.

Produk ini termasuk beberapa item:

 • belakang memberi sokongan untuk serviks;
 • serpihan yang lebih rendah – membantu untuk mengelakkan perhubungan muka dan permukaan bantal;
 • bagian untuk oksipital wilayah – menyediakan tambahan sokongan untuk serviks dan tulang belakang;
 • sebelah kanan – memberi peluang untuk tidur selesa di sisi anda,
 • sebuah fragmen dari dagu – membantu untuk mencegah tergelincir.

Ini model yang tidak memprovokasi rasa tidak selesa di bahu, leher atau kembali. Ia tidak menyebabkan sakit kepala atau bengkak. Bantal kedutan membantu untuk mengelakkan ubah bentuk kulit halus dan penampilan kedutan pada wajah.

Prinsip operasi produk

Banyak wanita percaya bahwa untuk mencegah penampilan kedutan atau untuk berurusan dengan yang ada noda sangat meremajakan alat-alat penyokong atau pembedahan plastik. Tidak semua orang tahu bahawa memilih salah bantal akan menafikan usaha bertujuan untuk peremajaan kulit. Hasilnya ada kemungkinan kejadian menarik lipatan.

Menggunakan bantal khas membantu dalam jangka pendek untuk membetulkan awal tanda-tanda penuaan. Ciri-ciri utama produk termasuk kos berikut:

 1. Perlawanan mempunyai bentuk yang unik. Melalui ini, ia adalah mungkin untuk mengurangkan kawasan hubungi produk dengan orang itu.
 2. Di dalam adalah prima wayar tembaga. Penggunaan ion tembaga mengaktifkan sintesis kolagen, yang mengekalkan normal kekenyalan epitelium.
 3. Pengisi digunakan bahan-bahan asli seperti pain atau buckwheat. Juga pada penjualan adalah bantal dengan serat sutera.

Semula jadi pengisi dapat untuk ulang bentuk kepala dan bahkan memberikan urutan kulit. Kerana ini sifat mengurus untuk menghadapi kedutan kecil dan menghapuskan di bawah mata. Itu tidak diragukan lagi adalah kesempatan yang luar biasa rasa produk.

Sutera bantal kelihatan sangat menarik dan sangat lembut pada kulit anda. Ini membantu untuk mengelakkan perasaan yang tidak selesa. Bahan-bahan asli hypoallergenic ciri-ciri, sangat baik menyerap kelembapan dan membantu mencegah pertumbuhan patogen. Bantal itu tidak mengerumuni hama, yang adalah sangat penting bagi orang-orang cenderung untuk reaksi alergi.

sifat-sifat yang berguna kusyen

Sifat-sifat yang berguna moden bantal

Tetap menggunakan unik bantal membolehkan kau untuk mendapatkan hasil yang ketara. Sifat-sifat yang berguna termasuk berikut:

 • di sana adalah kebiasaan untuk tidur di belakang anda;
 • ia adalah mungkin untuk mengelakkan pembentukan dagu dan mengekalkan yang indah muka bujur;
 • postur yang betul;
 • mengendurkan otot tisu leher yang membantu untuk membongkar tulang belakang;
 • menghapuskan lipatan di kawasan leher.

Untuk menilai manfaat high quality bantal, anda perlu belajar bagaimana untuk menggunakannya dengan betul. Untuk melakukan ini, anda harus membaca peraturan pada penggunaan alat-alat.

Ciri-ciri menggunakan produk

Untuk mengelakkan penampilan kedutan, bahu harus beristirahat di pangkalan kusyen dan leher diletakkan dalam alur khas. Kepala seharusnya berada di dalam kemurungan di bahagian Tengah produk. Disebabkan oleh susunan ini, leher mengambil kedudukan yang paling selesa dan jatuh tertidur. Dalam hal bantal dari kedutan ia adalah mungkin untuk tidur di sebelah anda. Orang yang tidak akan menjadi lebih untuk dipeluk di produk. Ini adalah disebabkan oleh bentuk yang unik dan bahan.

Semasa tidur produk tidak mengubah bentuk di bawah kepala. Ini adalah betul dan kedudukan selesa. Untuk mengatasi keriput, tidur di atas bantal harus setiap hari. Terima kasih untuk yang lain yang betul untuk 8-10 jam dalam beberapa minggu akan dapat untuk melihat hasil pertama. Terima kasih untuk patut kulit muka diperketatkan, meningkatkan kelancaran dan elastisitas. Banyak mengesahkan bahawa dalam 98% kes selepas 2-3 minggu menggunakan bantal melambatkan kedutan dan penampilan biasa epitelium.

Kecekapan

Ini produk muncul baru-baru ini, tapi sudah berhasil menang ramai penyokong.

Melalui permohonan itu adalah mungkin untuk mencapai keputusan ini:

 • untuk mengendurkan otot wajah;
 • untuk mengelakkan pembentukan kedutan baru;
 • untuk memastikan sihat tidur dalam pelbagai badan posisi;
 • untuk mencegah penampilan kedutan dan lipatan kulit;
 • untuk mencapai anti-penuaan dan untuk mengelakkan perlu untuk mahal anti-penuaan prosedur;
 • untuk menyokong kepala dan leher anda dalam kedudukan selesa yang menyediakan betul lain;
 • meningkatkan aliran darah di kawasan wajah dan leher.
bantal kedutan tips

Tips berguna

Bantal dari kedutan membawa keputusan yang diingini, kau harus mengikuti cadangan ini:

 1. Tidur tidak lewat dari 23 jam.
 2. Tempoh tidur harus tidak kurang dari 8 jam.
 3. Itu adalah disarankan untuk tidur dalam gelap.
 4. Sebelum tidur ventilasi bilik untuk memberikan udara segar.
 5. Itu adalah disarankan untuk tidur di belakang anda atau sesering mungkin untuk menjadikan lebih.
 6. Untuk menggunakan anti-penuaan kosmetik untuk wajah.
 7. Mengelakkan makan sebelum tidur.

Bantal krim kedutan dianggap berkesan yang membantu untuk menghindari kelihatan kusut dan lipatan pada kulit. Untuk mencapai keputusan yang baik, ini produk yang harus digunakan dalam bersama-sama dengan pembetulan gaya hidup. Untuk ini, kau perlu makan teratur, bersantai dan menikmati kualiti kosmetik.