Peremajaan kulit muka, kaedah mengangkat

Garis urut untuk menegangkan dan meremajakan kulit

Setiap wanita mengimpikan kulit yang cantik dan tegang. Dari usia tertentu, wanita mula berfikir: bagaimana untuk menegangkan kulit muka, bagaimana untuk menghilangkan garis-garis halus, bagaimana untuk menjadikan kulit kelihatan segar dan anjal.

Untuk mula menjaga kulit anda, anda tidak perlu menunggu saat ia mula kendur dan kendur. Lebih cepat anda mula menjaga wajah anda, lebih mudah untuk mengekalkannya untuk masa yang lama.

Facelift boleh dilakukan tanpa langkah drastik.

Teknologi moden menawarkan banyak cara untuk menjaga kulit. Anda boleh menegangkan kulit dengan bantuan topeng yang disediakan sendiri di rumah, dan dengan bantuan kosmetik dan prosedur yang mahal.

Tetapi yang paling penting, kulit anda memerlukan penjagaan harian yang ringkas yang terdiri daripada topeng mencuci, membersih, mengurut dan berkhasiat.

Peremajaan wajah dengan topeng

Topeng boleh bertindak kompleks dan disasarkan: melawan kedutan, melawan bengkak, membersihkan, menjaga dan sebagainya.

Topeng oatmeal menegangkan kulit muka dengan baik. Untuk menyediakannya, anda perlu mencairkan oatmeal dengan air kosong untuk membuat bubur tebal, tunggu gentian membengkak, dan kemudian sapukan pada kulit muka.

Tahan selama 15-20 minit.

Madu boleh digunakan dengan cara yang sama. Ia perlu dipanaskan sedikit dan disapu pada kulit dalam lapisan nipis.

Biarkan pada muka selama 15-20 minit, kemudian basuh dengan air suam tetapi bukan air mendidih.

Oat, madu dan putih telur

Berkesan mengetatkan topeng kulit, yang dibuat dari komponen di atas, tetapi dengan penambahan protein. Untuk menyediakannya, protein perlu disebat menjadi buih tebal dan dicampur dengan oatmeal dan madu (satu sudu teh setiap satu).

Topeng yang diperbuat daripada lumpur perubatan mempunyai kesan yang sangat berkesan. Lumpur laut dan garam melebarkan saluran darah, menormalkan metabolisme tisu dan membolehkan kulit bernafas dengan betul.

Topeng lumpur mengawal nada tisu muka dan garis ekspresi yang licin.

Mud Maxi hendaklah disapu pada kulit yang bersih dan dicuci dengan gerakan lembut dari bawah ke atas. Sekiranya anda menggunakan topeng selepas urutan, kesannya akan lebih ketara.

Menegangkan kulit dengan urutan

Anda boleh melakukan urutan muka sendiri. Ia menyegarkan otot-otot muka, menormalkan pemakanan kulit, membantu kulit dengan cepat membersihkan dirinya daripada bahan lemak subkutan yang berlebihan dan membuang epidermis mati.

Urutan kulit muka perlu dilakukan secara berkala, sekurang-kurangnya dua hingga tiga kali seminggu. Lebih-lebih lagi, proses ini hanya mengambil masa 3-5 minit sehari.

Bagaimana anda melakukan urutan muka klasik?

Mempelajari cara melakukan urutan muka dengan betul adalah sangat penting.

  • Jalankan hujung jari anda merentasi dahi ke arah dari tulang kening ke rambut kulit kepala.
  • Menggunakan dua atau tiga jari, usap bahagian atas pipi anda ke arah dari hidung anda ke pelipis anda.
  • Ratakan pipi di bahagian tengah mengikut arah dari bibir atas hingga ke telinga.
  • Dari bawah, gosok pipi dengan permukaan semua jari dari dagu ke cuping telinga. Urut perlahan-lahan kawasan submandibular dengan semua jari anda.
  • Ulang setiap titik 5-6 kali.

Kaedah urutan mengangkat LPG

Jika anda tidak peduli dengan kebaharuan kosmetologi dan perubatan, anda akan berminat dengan teknologi urutan LPG Lift dan peranti Lift M6. Syarikat telah membangunkan teknik khas yang membantu menyelesaikan masalah kulit kendur, kedutan pramatang dan bengkak muka.

Kaedah LPG adalah berdasarkan rangsangan mekanikal multidimensi kulit. Peranti mencipta getaran gelombang khas dalam tisu kulit, merangsang lapisannya yang berbeza, mempercepatkan aliran darah dan mengendurkan otot.

Urutan angkat merangsang kulit untuk menghasilkan kolagen sendiri dan memulihkan kepejalan kulit yang hilang. Ini adalah teknologi menegangkan kulit bukan pembedahan pertama yang diluluskan secara klinikal dengan hasil yang cemerlang.

Sekarang setelah anda membiasakan diri dengan beberapa cara untuk menegangkan kulit, anda boleh memilih yang sesuai dengan anda berdasarkan keutamaan peribadi dan keupayaan kewangan anda. Dan ingat, prosedur harian yang mudah akan membantu mengekalkan kulit anda muda dan cantik lebih lama.